NY BLOGG !!

Har länge funderat på att flytta över till en ny blogg där allt inte är en enda röra bland arkiv, kategorier mm. Så nu har jag äntligen gjort iordning en blogg som ligger på en egen domän där allt är i ordning!

Alla som följer mig med Bloglovin behöver inte göra någonting, ni kommer bli flyttade till den nya automatiskt!

blogg.starner.eu


Stockholm

Har somsagt spenderat de senaste dagarna i i Stockholm. Först med klassen och sen med Ottilia. Har haft det himla bra och det var motvilligt som jag satte mig på tåget igår. Men förhoppningsvis får ajg träffa Ottilia snart igen!

Konsert #2

Sommarlovet närmar sig nu, tror vi fick det till 18 skoldagar kvar. Inte illa! Dock en massa prov också. Men på torsdag blir det en liten klassresa till stockholm iallafall som kommer bli riktigt kul!

Konsert

I fredags gick vi på konsert där ingen mindre än min vän Annie medverkade. Det var helt sjukt vad bra det var och dom var så duktiga! Tog väldigt mycket bilder också, så ni kommer få se mer!

Mina bilder i tryck

Visar ju inte upp företagsjobb så ofta, men tänkte ni kunde få se resultatet av bilderna jag tog för ett UF företag som gjorde den här kokboken!

Eftermiddag med F&F

Mobilblogg: Min eftermiddag i bilder från iphonen. Liten roadtrip till Leksand med farfar som chaufför och farmor som sällskap för ett fotojobb. Sedan några stopp på vägen hem(:


Alex dipdye #3


Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0