Matfotografering

Har mycket att göra nu för tiden, men jag gillar det. Bortsett från alla läxor som är noll intressanta så kan jag berätta att jag var på ett mycket spännande fotojobb idag. Alltså matfotografering där bilderna senare kommer tryckas i en kokbok för ett UF företag.
Ni får se mer sen när allt är klart!

Skidskola

Helgen har bestått av att lära småbarn åka skidor och i fredags var det kafferep. Inte så mycket händelser med andra ord, men helt okej ändå.

Alex i fönstret #2


januarivardagar

Något ni kanske(?) inte visste. Jag är en sminknörd. Och eftersom jag inte har så mycket annat på gång får ni se vad som kom på posten i förrgår.
Dessa januarivardagar är ju inte jätteroliga och kameran ligger tyvärr mest på hyllan när jag inte jobbar.. Men så fort studion är klar inom någon vecka (känn pressen att göra klart pappa) så ska jag fota!
Nu måste jag dock plugga. Puss

Hårbollen

Två bilder på Emma som jag inte redigerat förrens nu men som vi tog samtidigt som profilbilderna.. Väldigt spontant och inte så genomtänkt men kul att göra något lite annorlunda.

I skolan

Vi har rast, och Per tycker min blogg blivit lite tråkig, vilket jag håller med om. Så då uppdaterar vi lite!

Skoldags

Lite blande iphonebilder från lovet. Nu måste jag springa iväg till skolan!

Bilder på Alexandra i fönstret


spets

Nu händer det grejer, nytt år. Jag har skickat in ansökan om att starta företag till skatteverket, fotojobb på g och så har jag fotat med alex! Just nu sitter jag även och googlar på tyll för ytterligare fotograferingar...
Iphonebild från dagens fotoställe.

GOTT NYTT ÅR !!


Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0