Emma part 3


Har en del plugg som blivit liggandes som jag måste ta tag i nu innan jag tar lov imorrn!

Bra helg

Himla bra helg med firande av Emma uppe i grönklitt och även lite snowboardåking. Nu har jag däremot ont i hela kroppen efter att ha ramlat lite för mycket.

Känns bra att min kommande skolvecka endast kommer vara tre dagar, dock fylld med prov. Men efter det väntar ju lov! Även om jag endast kommer vara ledig en dag på lovet.

Underskrivet

Goda nyheter för dagen är att jag snart är egen företagare. Har underskriften jag behövde så nu är det bara lite mer papper som ska skickas iväg!

Nu har jag en fet engelskaupsats som väntar.

Emma part 2

GRATTIS på födelsedagen till Emma som fyller 17 idag !! Det firar vi i hennes stuga i grönklitt till helgen med snowboardåkning

Kort skoldag, fika i vårvädret som tittade fram idag och en vända till gymmet. Håller nog på att bli förkyld också, har inte tid med det just nu så ska sova och bli bättre.

Valentines

Bjuder på mig själv och avslutar alla ♥ dag med kaffe, plugg och kanske lite Gossip Girl.


Emma part 1

Foto: Jag         Modell: Emma A
Första bilderna på Emma som vi tog igår, över förväntan faktiskt. Kommer komma mer bilder eftersom och även på en annan outfit som vi hade med oss.

Måndagsjobb

Fotograferade den sista maten idag på strand för UF företaget jag skrev om förut. Nu ska jag bara se till att göra iordning dem så de kan tryckas.

Fotografering med Emma

Det blev fotografering trots allt, vi kom igång lite senare än tänkt så när solen gått ner blev det sjukt kallt och själva fotograferingen blev inte speciellt långvarig. Men några fina bilder blev det nog!

Håller på och laddar över nu så bilder får ni se sen!

Trerätters

Lagade trerätters till familjen igår eftersom Mamma fyllt år. Blev mycket gott och uppskattat!
Idag var tanken att jag och Emma A skulle fota men jag får inte tag på henne just nu så vi får se hur det blir med det.
Update:Fick tag på Emma så vi ska fotaaa nu!

I studion

Idag kan jag inte ligga och kolla på tvserier och lata mig. Har massvis med produkter jag måste fota eftersom jag inte kunnat göra det under veckan då det ser ut som en byggarbetsplats. Som ni ser är den fortfarande inte klar, men det är inte mycket kvar heller. Golv, lite målning, nya tapeter och så..

4 Februari

Trevlig middag med fina vänner igår. Och jag vet, ska försöka uppdatera bättre!

Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0