Födelsedagsbarn.


Grattis till Alex som fyller 15 år idag!!

Ska göra mig iordnig och cykla iväg till mitt födelsedagsbarn nu. Sen ikväll blir det tacos där med lite folk, sover där så det blir inge mer uppdatering idag..

Puss!

Höstlov!Hallådär! Hur skönt är det inte med höstlov nudå!? Underbart.
Igår va jag med Hanna hela kvällen. Kul vare. ;)

Nu har jag typ tusen saker jag ska göra innan jag drar iväg igen. Skriver sen. Puss

Elva

Vi hade en lektion idag, sen gick vi ner på Mora tingsrätt och kollade på en rättegång om grovt rattfylleri.
Vi fick sluta vid elva, så jag och Hanna tog bussen hem till henne där jag har varit tills sex ungefär när jag kom hem. (: 


Skola

Skolan få lov att gå före bloggen nu, därför blir det lite dött resten av veckan. Men sen är det ju ett så sjukt efterlängtat höstlov och då lär jag ju har lite mer tid, och jag lovar att det kommer komma massa grymma Johnossi bilder då också. ;)

Pusspåer

Måndag 25 oktober
Hallå! Nu är jag hemma från skolan för idag. Men hinner inte skriva så mycket för jag har ett rum som måste städas, läxor som ska göras mm.

Men bilden är iallafall ifrån helgen då vi va på Miljötinget för de som inte visste. Då spelade Johnossi live, grymt! Men mer bilder kommer senare. (:

Hemma igen

Godmorrgon! Såg att Blogg.se nu har så att man kan ha tidsinställda inlägg. Det gillas.

Annars då, jo, jag va sjukt trött och hungrig när jag kom hem igårkväll efter en lång helg. Så jag laddade över bilder, åt och såg fram emot min egna säng. (har sovit på liggunderlag hela helgen.(obekvämt, ja.))


Jag och Alex på Galamiddagen i Lördags.

Skriver mer senare när jag kommer hem från skolan. Ska gå igenom massa konsertbilder då också som ni ska få se (:
Puss

tralala

Ganska irriterande dag eftersom jag har varit trött och allmänt trög och bara klantat mig.. Och så fick jag lov att stanna kvar i skolan en timme extra för att fixa en sak. Och nu har jag precis varit ner på stan i sista sekunden och fixat lite saker.. Men det är bra ändå. (:


Bjuder på en lite halvflummig bild..

Och imorrn åker jag och Alex iväg till Ludvika på Miljötinget, så jag blir borta hela helgen..

Nu måste jag packa!

Nytt

Lite mer nya saker, men jag kom på nu att jag glömt en sak. Och jag hinner inte fota igen för jag har plugg som måste göras.. Kanske uppdaterar inlägget sen lr nått om det är ngn som är intresserad (:
Blush MetalCherry - Make up store
Ögonskuggspensel nr. 105- Make up store
Nagellack nr.611 - Isadora

Fågel.

lalala, jag ska bli fågelsådare tror jag.. Nä, men det satt massa fåglar utanför mitt fönster och jag hade lite smått tråkigt så jag tog några bilder på dem..

 

Nikon D300 + Nikon 80-200/2,8

 

Nu ska jag ut i studion och fota lite grejer jag inte visat än och sen måstemåstemåste jag plugga.

Pusspåer.


Hur jag redigerar mina bilder.

Alltså, mitt fina inspelade klipp där jag visar ungefär hur jag oftast redigerar mina bilder... Haha, ni vill inte veta hur nära det va att jag sket i det... Och så låter det som jag sitter i en burk. Nu har jag klagat klart så nu kan ni titta. (: Enjoy.
Måndag

Har spelat i hur jag oftast redigerar mina bilder idag, men nu blev det nått fel på programet så jag fixar det imorrn. (:

Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, haft en sjukt seg dag i skolan, spelat in redigeringsgrejen som inte blev så bra och bakat en totalt misslyckad sak som skulle bli brownies. Jag vet inte riktigt vad det blev.. Men äh, jag tror jag är ganska glad ändå (:


Sommarbild..

Söndag.


Min söndag, kaffestugan, glass och höstsol..

Jag tror att jag har haft någon slags bloggpaus, som ni kanske märkt. Men nu ska jag försöka rycka upp mig.
Va i Falun igen i helgen med syskonen och min älskade farbror som är hemma i sverige och hälsar på. Ska ut i studion och fota det jag köpte så får ni se sen. (:

Puss

14oktober

Hallå, jag har inte dött. Bara varit sjukt less på typ allt så jag har låtit bli. Men nu är det bättre, men jag har dock inte fyllt på några bilder..


Bild från i somras, för att fylla ut inlägget..

Fick en kommentar från en tjej som undrade om jag inte kunde visa hur jag redigerade mina bilder.. Det skulle jag kunna göra, vore det intressant? (:

Pusspåer.

Roadtrip


Bilder från lördag/söndag.

Jag och Alex körde en liten roadtrip med moppen igårkväll till våmhus och hälsade på en vän och drack kaffe innan vi åkte hem igen. Det var kallt och gick långsamt, men det var ganska kul.

Idag har vi varit ute och gått, kollat på film och jag har haft fotokurs och varit ute och sprungit. Visste inte att man kunde göra så många saker på en söndag...

Lördag

Lördag, har stått och sålt bröd och kakor för klassen en timme och ska snart åka till Alex. Kameran följer med.
Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0