God Jul och allt detdär.

Just nu håller jag på med massa saker samtidigt som man ska komma på vad man glömt och massa annat.

Så jag tror jag säger God Jul och Gott Nytt År för jag hinner nog inte uppdatera innan jag åker imorgon.
Så jag lämmnar er med mina favoriter 2009 som jag stressat slängde ihop, ni har nog sett allt också. Men ändå ;)

Så skriver jag väll om typ en månad igen.

Ha det så bra här hemma i kalla sverige tills dess! <3

Paket!

Paketet låg i postlådan som jag hade hoppats på, perfekt, nu kommer jag vara sysselsatt hela helgen ;)


Altså var det en Blixt som kom på posten, en Nikon Speedlight Sb-800 (Y) Har inte testat den fullt ut men hittills är jag riktigt nöjd, bilderna blir så himla fina ;)

10Decenber2009


I brist på annat.... (haha ignorera x))

Sjukt dålig uppdatering just nu som beror på massa olika grejer.... Men på måndag åker jag iallafall och kommer inte uppdatera på 4veckor ;) Iallafall hoppashoppashoppas jag att det kommer ligga ett paket i min brevlåda imorgon när jag kommer hem, tänker inte säga vad det kommer inehålla förens jag fått det så ni får stå ut. Men jag lovar att ni får veta ^^

Mycket text är inte kul. Så puss och kram, skriver senare... <3

H

Nu är det äntligen en lugn vecka och tur är det för jag har så mycket annat att tänka på känns det som även om det bara är tankar typ som vilken bikini jag ska ha med mig och hur mycket minne jag behöver köpa till kameran. Skönt att det kan vara så ibland också. ;)

 

Hanna igen, himla suddigt det blev men jag orkar inte fixa ^^


Nu ska jag plugga Engelska inför Checkpoint imorrn sen är jag läxfri hela veckan! (: puss<3

Söndag


Min fantasi är inte den bästa nu så det får bli en "vanlig svartvit" bild på Hanna idag, alltid något som man brukar säga.

Jag är ganska trött nu så jag vet inte vad jag ska skriva, tänkte bara visa att jag lever och tala om att jag åker om 8(!!) dagar.

Puss och Kram <3

VinterlandI brist på annat varvar jag lite bilder på Hanna med lita halvt misslyckade naturbilder. Jag är inget direkt stort fan av naturbilder direkt men jag fick ju lov när snön äntligen har kommit.

Iallafall, antar att ingen har missat att det är fredag idag. En till vecka har gått utan att man knappt märkt av och det är bara 10 dagar tills vi åker, kan inte fatta det! (:

Nu väntar jag på att en film ska bli klar så ska jag kolla på den, vi hörs senare! <3

Hanna

Nu har jag kommit hem från en kort skoldag, ska redigera+beställa lite bilder och kanske hinna ut med kameran en sväng innan jag åker iväg på konfirmationsgrej...

Annorlunda redigering. (Y)


Foto: Jag, På bild: Hanna

Nu ska jag fortsätta redigera bilder på Hanna...

Vi hörs <3

1 December och Snö!

Nu har det kommit lite snö som ligger kvar iallafall, skulle ut med kameran med nya objektivet men Hanna kom och det blev lite bilder i studion istället. Nu får studion iallafall plats i garaget så det är bara en bredare bakgrund som fattas (:

Blev "bara vanliga" typ porträttbilder, men det är ju alltid något (:


Nu måste jag plugga till spanska + HK prov som vi har på torsdag.

Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0