Alex dipdye #2

Litet kollage på Alex, måste säga att jag gillar dem himla mycket! Men det kommer komma ännu mer!

Alex dipdye #1


Två bilder på Alex från i Lördags, har sjukt många fina bilder från fotograferingen så ni kommer få se dem ett tag.. (:
Annars känner mig ganska slut efter andra dagen på våran "träningsvecka", därför ska jag kika senaste Top Model och sova nu.

Bts från igår


Jag och Alex körde grymmaste fotograferingen igår, lite behind the scenes här ovanför.. ↑

Och sen undrar jag om någon vänlig själ vet hur man får tillbaka kommentarsrutan och allt som försvunnit på något sätt!? Vore evigt tacksam om ni kunde maila isåfall!! emma.starner@hotmail.com

Min Helg...

...har sett ut ungefär såhär. Överraskning av syster på fredagen vilket var mycket trevligt! Sedan på lördagen hade jag ett stort fotojobb som gick jättebra, och sedan lite födelsedagsfirande på söndagen.
Bra helg och nu väntas en vecka med massvis med plugg och jobb.

Och jag ska försöka skärpa mig angående Iphonebilder, har blivit lite bekväm med det...

Tårtkalas

Fyllde 17år idag vilket firades med frukost på säng, skönsång och lite paket. Senare var det tårtkalas med en tårta jag stod och kämpade ihop igår kväll. Inte den finaste men godkänd av gästerna!

Sekonic Flashmate

Ljusmätare - Sekonic L-308b
Denna låg i brevlådan för ett tag sedan, kanske blir det lite enklare och framförallt mindre tidskrävande att sätta ljuset vid studiofotografering i framtiden.

Macarons

När sportlovet, jobbet och alltdärtill var slut förra veckan blev jag såklart sjuk och har legat hemma och hostat sedan dess. Men har ändå hunnit med att fira lillebror på födelsedagen, träffa Hanna och Annie för lunch och bakat Macarons.
Har hört så många som säger att det är så svårt att baka, så fick lov att göra ett försök. Helt okej blev dem men inte så mycket mer. Nästa gång måste jag testa någon godare fyllning bara!

Sportlov

Mitt sportlov spenderar jag bakom informationsdisken i Vasaloppets mässtält och idag var min enda lediga dag, lyckades få migrän och gjorde ingenting.
Men, har en del andra kul grejer på gång som ni får se senare (:

Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0