skidskola

Helgen började bra med mys hemma hos Annie. Utöver det så har jag jobbat och hör och häpna, åkt längdskidor. Kanske ingen jättebra ide efter skidskolan med det kan ju vara bra att man stått på skidorna. Eftersom jag och Ottilia är anmälda till kortvasan.....

Detta får summera min helg(trötta tjejer hos Annie.. ;)) Och skidskola.. (:

Nu ska jag soooova!!!!

28januari2011Bilder från idag, bara för att det var så fint. Annars är jag inget stort fan av naturbilder...

Nu ska jag dra på mig lite vettigare kläder och dra iväg till mina fina tjejer. Fredagsmyys!! Dom har lovat mig efterrätt, men jag har tryckt i mig sinnessjukt mycket sushi så vi får se om jag pallar.. (:

Hörs sen, Pusss!

konstverk
Min kära vän lämmnade detta mästerverk efter sig idag. För närmare beskrivning av djuret(??) så kontakta Alex...

Har inte så mycket annat att säga, nästa vecka har jag ett ganska stort fotojobb på tors & fre. Så jag har varit där idag och kollat på stället jag ska vara på så jag vet hur jag ska planera ljuset mm.. Det ska bli superkul!

Nu har jag just kommit hem från ett 2,5 h möte för polenresan. Nu är det sängen nästa som gäller.. (:
PussUpdate: Från emmas kära vän, Eftersom så många frågade om djuret och ville att jag skulle förklara det för dem så är jag nu snäll och gör det... Kroppen dårå är ju inspirerad från barbapappa och sen fick den en liten ficka på magen som en känggru. + en liten grisknorr! Ang. huvudet så har djuret fått formen och öronen från nicke nyfiken alltså en apa, näsan från en gris och känselsprötet från en utomjording. Och en näbb såklart så den kan kvakka!
Sedan gjorde jag en blandning av vingar och armar så djuret både ska kunna flyga och ta på saker!
Hoppas alla uppskattar min utförliga beskrivning av djuret!

tusen gånger tidigare

Vårat internet krånglar här hemma. Sjukligt irriterande..

Jag börjar bli ordentligt stressad över gymnasievalet. Såg nu att vi ska lämmna in 22 feb till syon. Hej panik.
Och så börjar nationella komma smygande, men jag fick reda på att jag fick ta med mig datorn till uppsatsskrivningen. Så då är jag lugn, gillar inte att skriva för hand...


Såndär bild man sett tusen gånger och man någon gång måste testa själv. fint. (:

Jag har äntligen bokat klipptid, så imorrn ryker mitt långa slitna hår. Underbart! Blir inga drastiska förändringar, men ni kanske får se resultatet sen. Tänkte ta lite självporträtt till nya designen någon dag.. (:

Pussar

Ljussättning för tredje bytet med Alex

Kör på ett till ljussättningsinlägg. Jag hoppas att ni gillar dem, dock kanske det är lite tråkigt om man inte har en studio...Eftersom jag bara har en vit bakgrund så fick jag lov att placera modellen en bit från bakgrunden för att den skulle bli grå.
Och den lilla softboxen kan jag inte minnas att jag använde, men det kan bli fint med lite hårljus/kantljus bakifrån. Men det funkar lika bra utan också. (:


i efterskott

En mindre bra måndag är snart över. Den avslutas dock ganska bra, datorn i sängen med stylisterna på, nuduschad och med varm oboy. det gillas...

Det är lite bilder på g, så ni slipper bli uttråkade med gammalt skit.(även fast jag gillar det)  Även fotojobb nästa vecka+ att jag tänkte lägga upp lite ljussättningar och tips.. och så kommer ju en ny design snart.. ! (:

Sist men inte minst Grattis i efterskott till min fina barndomsvän Ottilia som fyllde igår..! (:
(bilderna är från i somras..(shit vad små vi va..?))

sömmnig

Datorn i sängen med fin musik i högtalarna efter en lång dag. Jag sommnade visst under täcket, mycket skönt måste jag säga...

Skidskolan gick över förväntan bra, från att elva små barn som aldrig tidigare stått på skidor så har dom på bara en dag lärt sig båda att åka lift och nästan åka själva i barnbacken. Bra jobbat av mig, syster mf. Imorrn blir det ännu mer skidor. (:

Nu känner jag lukten av mat här i huset, perfekt!.. (:Hörs sen (: Pusss

studiobilder


Foto: Jag           Modell: Alex        Nikon D300 + Nikon 50mm/1,8

kvartitolvenfredagkväll

Trött tjej som sitter vid datorn. Klockan är typ kvart i tolv, och jag sommnar snart. Men det är nog lika bra för imorrn måste jag upp tidigt och jobba ändå.


Oj, vad hände... ?

Se fram emot tidsinställt inlägg med bilder imorrn säger jag bara.. (:

Massa bilder kvar..

Kom på att det finns massvis med grymma bilder kvar på alex, speciellt från sista bytet... (om ni inte har tröttnat??)Fredag imorrn. ♥ Och förhoppningsvis nån liten halvt improviserad fotografering med Hanna. Vi får se om det blir nått.. (:

Puss

koder

Håller på och fixar litegranna med bloggens utseende. Trivs inte med designen jag har nu + att jag är så trött på dessa kalla färger. Nu blir det lite enklare, ljusare och vårigare (:

Vet inte när jag bli klar, vi får se hur länge jag orkar bråka med alla koder. Sålänge får ni en skitful tjuvtitt.. (:
lalalaHallååå! Nu ska vi se, vad har hänt sedan jag hade något att lägga upp sist.. Jag har varit hos tandläkaren (inga hål (: ) tagit hål i örat på mig själv av någon anledning som jag inte kan komma på, köpt ett halsband på rea (uppe t.h) och gått i skolan.

Med andra ord så rullar vardagen på som vanligt, inget händer och det råder bildbrist... ;)

Puss

kabaré

Igår var jag på "årets godaste kabaré" som elever på min skola ordnat för att vi ska kunna åka till polen(och förintelselägrena där...) Dom gjorde det hur bra som helst och jag tror att alla som var där tyckte detsamma.

Jag var där och fotade lite, dock var det sjukt svårt. Mörkt och jävligt.. ;) Inte min grej direkt, men jag gjorde mitt bästa.. (:

19.59

Kom just hem, men jag skriver senare för nu måste jag kolla på Solsidan! ;) ♥

Njut av våra lite halvdampiga bilder från ingår sålänge. (:

DueDate och 7eleven

Bion var grym och nu ska vi landa i Alex soffa för att kolla på satc. Men vi får ju inte glömma vår dramatiska fäd till seveneleven för att köpa ätbara saker i snöstorm... Sover här så jag bloggar nog mer imorrn kväll eller nått. (:

Pusssss


Emma Stärner, född i Mars 1995. Bosatt i Mora med min familj. Min blogg startades för drygt två år sedan efter att ha fotat ett tag. Foto är nuförtiden mitt största intresse och jag gör även fotojobb. Porträttfotografering är det jag verkligen brinner för, men det blir en hel del annat också. I min blogg hittar ni såklart mina bilder och lite andra viktiga och oviktiga grejer...
KONTAKT: emma.starner@hotmail.com
RSS 2.0